Over ons

Uw betrouwbare partner in elektra en duurzame energieoplossingen!

Aangenaam, mijn naam is Richard van Langen en sinds november 2021 ben ik de trotse eigenaar van FRL Electra.

Na mijn carrière als zzp telecom-installateur, voor onder andere T-Mobile en Ziggo, heb ik in 2021 de overstap gemaakt om samen met collega zzp’ers de handen in één te slaan onder de naam FRL Electra. Dankzij onze unieke samenwerking kunnen we klanten een breed scala aan diensten aanbieden in de elektra branche, met een ervaren monteur voor elk vakgebied. Zo kunt u inmiddels bij ons terecht voor onder andere zonnepanelen, het vervangen van stoppenkasten, het aanleggen van elektra- en datanetwerken en het plaatsen van laadpalen!

Met trots kan ik zeggen dat we inmiddels al vele fantastische klanten hebben mogen bedienen in Friesland, Groningen en Drenthe.

Meer infomatie?
Wij bellen jou!

Laat uw gegevens hieronder achter,  wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op!

Wat maakt FRL Electra zo anders?

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding om elke klant met een goed gevoel achter te laten na een storing of installatie. Ik geniet ervan om persoonlijk contact te hebben met onze klanten en ervoor te zorgen dat ze niet alleen tevreden zijn met ons werk, maar ook met de ervaring van het samenwerken met FRL Electra. Flexibiliteit is een van de voordelen van het zelfstandig ondernemerschap. Hierdoor kunnen we de planning volledig aanpassen aan de wensen van onze klanten, en dat wordt enorm gewaardeerd.

Onze expertise strekt zich uit van alledaagse elektra werkzaamheden tot onze passie voor duurzame energie. In samenwerking met ervaren ZZP’ers hebben we een geweldig team samengesteld dat gespecialiseerd is in het plaatsen van zonnepanelen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze visie is simpel maar krachtig: we willen hoogwaardige installaties aanbieden tegen uiterst concurrerende prijzen.

Hoe bereiken we dat?

We hebben sterke relaties opgebouwd met groothandels en leveranciers, waardoor we kunnen profiteren van kortingen die we rechtstreeks doorgeven aan onze gewaardeerde klanten.

We hebben ontdekt dat we gemiddeld €900 goedkoper zijn dan andere zonnepanelen installateurs (gebaseerd op 10 panelen), zoals blijkt uit onze vergelijkingen met offertes van concurrenten die onze klanten hadden ontvangen.

Het is onze missie om duurzame energie voor iedereen toegankelijk te maken, en we zijn vastbesloten om onze klanten te helpen bij het nemen van een stap in de groene richting. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare partner voor elektrawerkzaamheden of een expert in het installeren van zonnepanelen, FRL Electra staat voor u klaar.

Tot slot

Als eigenaar van FRL Electra kan ik u verzekeren dat we altijd gaan voor de hoogste kwaliteit, uitstekende service en eerlijke prijzen. Uw tevredenheid is onze grootste beloning, en we streven er elke dag naar om onze beloftes waar te maken. Samen kunnen we uw energiebehoeften vervullen en tegelijkertijd een positieve impact maken op het milieu!