Laadpalen

Waarom een laadpaal?

Als bedrijfseigenaar of particulier draagt u bij aan het stimuleren van e-mobiliteit door laadpalen te installeren. Elektrische voertuigen worden steeds populairder en het aanbieden van laadpunten zorgt ervoor dat u klaar bent voor de toekomst van duurzaam transport. Met FRL Electra kunt u rekenen op hoogwaardige laadpalen die compatibel zijn met verschillende elektrische voertuigen en bijdragen aan een groenere toekomst!

Meer infomatie?
Wij bellen jou!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectuer adipiscing elit, sed diam nonummy

Voordelen van laadpalen

Met uw eigen laadpaal geniet u van het gemak en de flexibiliteit om uw elektrische voertuig thuis of op uw bedrijfsterrein op te laden. U hoeft niet meer afhankelijk te zijn van openbare laadstations en kunt uw voertuig altijd klaar hebben voor gebruik. FRL Electra biedt professionele aanschaf, installatie en onderhoud van laadpalen op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften en locatie.

Het hebben van een eigen laadpaal kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren. Als zakelijke eigenaar kunt u besparen op brandstofkosten en profiteren van belastingvoordelen en subsidies die beschikbaar zijn voor het stimuleren van e-mobiliteit. Voor particulieren betekent het opladen thuis vaak lagere tarieven in vergelijking met openbare laadstations.

Of u nu op zoek bent naar een laadpaal voor zakelijk gebruik of voor thuisgebruik, FRL Electra helpt u graag bij het kiezen van de juiste laadpaaloplossing die past bij uw budget en behoeften!

Normale
laadpalen

Deze laadpalen zijn ideaal voor thuisgebruik en bieden een betrouwbare en efficiënte manier om uw elektrische voertuig op te laden. Ze zijn eenvoudig te installeren en bieden een goede basisoplossing voor het opladen van uw voertuig.

Slimme
laadpalen

Onze slimme laadpalen bieden u de mogelijkheid om het laadproces te monitoren en te beheren via een smartphone-app. Met functies zoals load balancing en toegangscontrole kunt u het opladen optimaliseren en de toegang beheren.

Snel
laders

Als u behoefte heeft aan sneller opladen, bieden onze snelladers de uitkomst! Deze laadpalen leveren een hoog vermogen, waardoor u uw voertuig snel kunt opladen, zelfs tijdens een korte stop. Ideaal voor zakelijk gebruik of openbare laadlocaties!

Publieke
laadpalen

Voor bedrijven, winkelcentra, parkeerterreinen en andere openbare ruimtes bieden wij publieke laadpalen aan. Deze laadpalen zijn ontworpen om zonder krachtverlies meerdere voertuigen tegelijk te kunnen opladen.

Wij staan voor u klaar!

Wij van FRL Electra staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste laadpaal die past bij uw specifieke situatie. We zorgen voor een snelle aanschaf, professionele installatie en bieden indien gewenst ook onderhouds- en supportdiensten aan. Neem contact met ons op en ontdek de verschillende mogelijkheden van FRL Electra!